Ευχαριστoύμε θερμά τον κ. Αλέξανδρο Παπαγεωργόπουλο, κάτοικο Καλαμπάκας ο οποίος σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου, προσέφερε στο σχολείο μας έναν τελευταίου τύπου απινιδωτή ο οποίος θα είναι πλέον μέρος του εξοπλισμού μας.
Επίσης θερμά ευχαριστούμε, τον Διευθυντή του Δ.Ι.Ε.Κ Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Κατσουγιάννη Βασίλη και την εκπαιδεύτρια του ίδιου εκπαιδευτικού ιδρύματος κ. Θάνου Χρυσούλα, οι οποίοι υλοποίησαν στο σχολείο μας σήμερα Πέμπτη μια «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ» με την οποία:
α. αρχικά ενημερώθηκαν οι μαθητές της Γ Τάξης του Λυκείου μας σχετικά τις ειδικότητες που λειτουργούν στο Δ.Ι.Ε.Κ του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων καθώς και για τις προοπτικές που υπάρχουν για αποφοίτους που θα το επιλέξουν για τη συνέχεια των σπουδών τους μέσω του παράλληλου μηχανογραφικού.
β. στη συνέχεια, έγινε παρουσίαση αλλά και πρακτική άσκηση στην ομάδα εθελοντών μαθητών και σε καθηγητές του σχολείου μας, πάνω στη χρήση του νέου μας απινιδωτή σε συνδυασμό με Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).
Ήταν πραγματικά μια εξαιρετική και ωφέλιμη για όλους μας δραστηριότητα και αξίζουν θερμά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της.