Εξεταστέα ύλη πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων για το 2021

Καθορισμός εξεταστέας ύλης για το έτος 2021 για τα μαθήματα που εξετάζονται πανελλαδικά για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποφοίτων Γ΄ τάξης Ημερησίου Γενικού Λυκείου και Γ΄ τάξης Εσπερινού Γενικού Λυκείου Δείτε το έγγραφο σε μορφή pdf

Περισσότερα

Γωνιά ανακύκλωσης

Στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού μας πρόγραμματος “Ασφαλής, Προσβάσιμη και Περιβαλλοντική Καλαμπάκα”, μαθητες και εκπαιδευτικοί υλοποίησαν διάφορες δράσεις. Μία από αυτές ήτανε να αναδιαμορφώσουν τη “γωνιά ανακύκλωσης” του σχολείου μας! Στη γωνιά μας ανακυκλώνουμε πλαστικό, χαρτί, μπαταρίες, ενώ συγκεντρώνουμε και καπάκια από μπουκάλια. Περισσότερα για την ανακύκλωση στο ιστολόγιο του προγράμματος.

Περισσότερα

Λειτουργία του σχολείου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού

Το σχολείο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα, 8:00 -13:30. Για την υποστήριξη της υποβολής του Μ.Δ. τον Ιούλιο και λόγω της παράτασης της προθεσμίας υποβολής μέχρι και τις 20-7-2020, όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα λειτουργήσουν επιπλέον και τη Δευτέρα 20-7-2020.

Περισσότερα

Νέος διευθυντής στο ΓΕΛ Καλαμπάκας

Την Δευτέρα  3 Αυγούστου 2020, έγινε  αλλαγή   Διευθυντή  στο  ΓΕΛ  Καλαμπάκας. Τον  μέχρι  τώρα  Διευθυντή  Σταυράκη  Δημοσθένη,  καθηγητή Φυσικής Αγωγής, διαδέχθηκε ο Καρατώλος  Γεώργιος  καθηγητής  Πληροφορικής .

Περισσότερα