Αρχική Σελίδα Αρχική Σελίδα
Ιστορία
Μαθητές
Καθηγητές
Γονείς
Μαθήματα
Προγράμματα
Δραστηριότητες
Ανακοινώσεις
Χρήσιμα
Φωτογραφίες
Συνδέσεις
Επικοινωνία
 
 

Ανακοινώσεις 

-14/04/2009: Το Σάββατο 9 Μαΐου και την Κυριακή 10 Μαΐου το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας διοργανώνει ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα “Μεγαλώνοντας με το Διαδίκτυο, Η φωτεινή και σκοτεινή πλευρά του Διαδικτύου”.

-2/2/2009: Στο Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας, στα πλαίσια τους προγράμματος "ΗΡΩΝ", θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια για τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή. Τα σεμινάρια θα είναι διάρκειας 50 ωρών και απευθύνονται σε ενήλικές που θέλουν χρησιμοποιήσουν τον υπολογιστή τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην επαγγελματική τους. Οι εγγραφές γίνονται στο σχολείο και στο ΚΕΠ..

-25/9/2008: Στο Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια για τη εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας. Οι εγγραφές γίνονται στο σχολείο.

-Απρίλιος 2007: Στο Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας, στα πλαίσια τους προγράμματος "ΗΡΩΝ", θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια για τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή. Τα σεμινάρια θα είναι διάρκειας 50 ωρών και απευθύνονται σε ενήλικές που θέλουν χρησιμοποιήσουν τον υπολογιστή τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην επαγγελματική τους. Οι εγγραφές γίνονται στη γραμματεία του σχολείου.

 

-Οι Ημερομηνίες εγγραφής σε ΑΕΙ-ΤΕΙ για το ακαδημαϊκό έτος 2005-2006