Ανακοινώσεις Σχολείου

Πρόγραμμα Ενδοσχολικών Εξετάσεων 2018

Πρόγραμμα Ενδοσχολικών Εξετάσεων 2018

 

Οργάνωση Διαγωνίσματος Προσομοίωσης Μαθηματικών Γεν. Λυκείου

Με στόχο την υποστήριξη των μαθητών σας της Γ΄ τάξης – υποψηφίων για την Γ/θμια Εκπ/ση– και σε εφαρμογή οδηγίας της ΠΔΕ Θεσσαλίας, ανάλογης λογικής, ο Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών, Δ. Ντρίζος, σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς κλ. ΠΕ03 εκπόνησαν ένα διαγώνισμα προσομοίωσης για τα Μαθηματικά Γ΄ τάξης Γεν. Λυκείου, Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών & Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.
Το εν λόγω διαγώνισμα θα πραγματοποιηθεί σε όλα τα σχολεία την ίδια ημέρα και τις ίδιες ώρες:
Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, 9:00 – 12:00

Από τις 14 έως τις 31 Μαΐου οι αιτήσεις εγγραφής και δήλωση προτίμησης για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Oι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημοσίων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. - ΕΠΑ.Λ.  για το σχολικό έτος 2018-2019, καλούνται να υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής - Δήλωση Προτίμησης», από τις 14 Μαΐου και ώρα 10:00 έως τις 31 Μαΐου 2018 και ώρα 14:00.

 Οι αιτήσεις γίνονται μέσω της εφαρμογής  e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

 H σχετική εγκύκλιος σε μορφή pdf

Οργάνωση διαγωνίσματος προσομοίωσης στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας της Γ΄ Λυκείου

Tο διαγώνισμα προσομοίωσης θα γίνει την Πέμπτη 17-5-2018 και ώρες 8.15 με 11.15 π.μ. στο σχολείο. Τα θέματα που έχουν ετοιμάσει φιλόλογοι που διδάσκουν το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας με την καθοδήγηση των σχολικών συμβούλων θα σταλούν σε κάθε Γενικό Λύκειο στις 7.45 π.μ. μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Η βαθμολόγηση των γραπτών των μαθητών/τριών θα γίνει από τους φιλολόγους που διδάσκουν το μάθημα με βάση τις οδηγίες – ενδεικτικές απαντήσεις που θα σταλούν από την ομάδα σύνταξης των θεμάτων.

oι Σχολικοί Σύμβουλοι ΠΕ02: Ιουλία Κανδήλα, Ευαγγελή Κοτρώτσιου

Λήξη των μαθημάτων σε Γυμνάσια και Λύκεια

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (1322/18-4-2018) η Υπουργική Απόφαση για την ημερομηνία λήξης μαθημάτων στα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με την Υ.Α. ορίζεται ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2017-2018:

α. των ημερησίων και εσπερινών Γυμνασίων, Ειδικών Γυμνασίων, Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων και Γυμνασίων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, η Πέμπτη 31 Μαΐου 2018.

β. των ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Ειδικών Λυκείων, Ειδικών Επαγγελματικών Λυκείων και Λυκείων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, η Παρασκευή 25 Μαΐου 2018.